Mogelijkheden

Van bruiloften tot bedrijfsfeesten

Bruiloft

Stel je voor, het moment is eindelijk daar, jullie gaan trouwen! Een beetje zenuwachtig sta je jouw partner op te wachten. Op het moment dat hij/zij aan komt lopen en jij je ogen niet kunt geloven, klinkt jullie zorgvuldig uitgekozen favoriete liedje. De gasten zijn geroerd en dit is nog maar het begin van jullie bijzondere en onvergetelijke dag.

Ik help graag bij het verzorgen van de muzikale invulling tijdens jullie ceremonie, receptie, diner of feest. Neem contact met mij op.

Bedrijfsfeest

Het leukste (zakelijke) uitje van het jaar, het bedrijfsfeest staat weer op de planning! Sfeervolle achtergrondmuziek tijdens jullie borrel/diner of een onvergetelijke feestavond? Dit jaar gaan de voetjes zeker van de vloer!

Ik help graag bij het verzorgen van de muzikale invulling tijdens jullie borrel, diner of feestavond. Neem contact met mij op.

Evenement

Ben jij een festival, themadag, wedstrijd, opening of een andere speciale dag aan het organiseren? Denk dan eens aan de extra toevoeging die live muziek kan bieden.

Ik help graag bij het verzorgen van de muzikale invulling tijdens jullie borrel, diner of feestavond. Neem contact met mij op.

Speciale gelegenheid

De ingrediënten voor een geslaagd feest: Gezellige gasten, heerlijke hapjes/drankjes, mooie decoraties en natuurlijk live muziek! ‘’Waar is dat feestje?…..’’

Ik help graag bij het verzorgen van de muzikale invulling tijdens je verjaardag, jubileum babyshower of andere speciale dag. Neem contact met mij op.

Neem contact op
voor boekingen